Total Pageviews

Friday, March 5, 2010

~PENDEDAHAN BERANI MATI~

hai :))
bertemu kembali kita diruangan siapa cepat dia dapat,,
hahaa,, apa kau merepek ni,,
ok lah,, sebenarnya aku pon xtao mana datang nak buat idea gila ni,,
so korang tengokk la,,
ni pendedahan berani mati ni,,
yela,, bilik aku yang sarat dengan harta benda dan khazanah alam,
padahal rumah sewa je pun,, haih,, 
so, lets check it out (*.*)


ni pintu yaa,,
sebelum masuk mana2 mesti ada pintu kan,,
so ni la pintu bilik aku :)

  

ni pulak bilik aku dari pintu punya view,, 
so kiranya kalau masuk memang straight nampak la benda2 ni,,
oh btw ignore color dinding yang tidak sekata yaaa,,
jangan salahkan aku,,
salahkan penyewa sebelum aku :)

  

wardbrobe yang sangat sarat & xde ruang lagi untuk letak barang baru :(
(macam xkasi beli baju lagi je) APA AKU PEDULI :))

  

separuh daripada kasut yang aku ada,,
separuh lagi dalam kotak,,
oh spray tu menbuat baju aku wangi waahh!
sila dapatkan nye di farmasi terdekat,, eh haha xla,,
cari lah dekat supermarket, confirm ada!

  

oh itulah habitat PUYU kesayanganku,,
 
 

koleksi bag yang aku ada,,
bukti yang mengatakan aku memanx banyak bag color brown, kan kan,??

  

katil tempat ku berhibernasi disamping guys2 HOT
dari MANCHESTER UNITED! woot woot~
and kalau korang perasan tula another kasut yang masih berkotak dan tidak dipakai :)

  

sambungan dari baju yang berada di wardrobe tadi,
hehe,, kalau buat garage sale agak2 nye ada tak orang nak beli ni,? 

  

view dari atas katil haha (^_^)
lihat persegi & perimeternya kawasan ni,,
sapa yang nak sewa bilik ni,, bole contact aku,,
tapi tunggu bulan 5 oke :))

  

segala macam benda atau notes penting akan diletak, dilekat & ditampal disini,,

  

koleksi peribadi BEAR,,
koleksi peribadi BAJU,
beserta koleksi peribadi SELUAR,,


hah tu dia,, ada vidic,, ada giggs,, ada rooney,, even van der sar pon ada,,
tengokk mereka semua suka teman saya tidor,
xpercaya lagi yang aku pernah tidur dengan diorang,??
maka PERCAYALAH!
bear paling besar tu peneman tidur,,

 

ni la barangan keperluan dan barangan harian,,
:)


ni pulak meja belajar merangkap meja tempat meluah perasaan :))
meja tempat tidur juga dikala menbuat kerja :)
oh canon kesayanganku berada disitu,,

notakaki: pendedahan berani mati bagi orang yang suka membaca blog saya,,
terima kasih :))
comment & pandangan amat2 di alu-alukan (*_*)


8 comments:

Sharian Zamrinor said...

pe mende ar....cat lar bali blik ko tuh....yg len sume ok dah

Lova.Lova.Lova said...

niceee!!!!

no'0n said...

sharian : aku malas nak cat,,
membazir duet,, :P

no'0n said...

emey: thankz babe :)

.:Azreen:. said...

mmg da bole bukak garage sales da.. hehe :-)

no'0n said...

haha,, xnak la,,
sayanggggggggg :)

linda said...

seronok tgk bilik akak noon :)

no'0n said...

linda: thanksss :))