Total Pageviews

Wednesday, March 3, 2010

belanja FEB 2010

 haih xtao nk cakap apa,,
engat kan makin kurang,, tapi,,

ishh,, layannnnn!!




what do you think guys,??
what should i do,??

GOD HELP ME!!

4 comments:

renyrino said...

haagen danz ko dah rm50.kt makan pun ko dah byk mbazir.TGI rm105.pastu tah apa2 lagi.noon..noon.

aku kan, kt makan mmg aku tak habiskan duit kt ctu.bile aku nk barang cthnya kasut reebok tu (aku pun ade 1 tp jarang pakai)aku nakkk sgt high cut reebok.then aku spend money kt situ tp mkntakyah la pawer2,asalkan makan yg sihat dan kenyang seharian.

ko pilih la. makan sedap pawer punye ke OR closet stuff cun pawer punye. kalo dedua ko nak balun pawer.jadi camni la slalu.urrr

no'0n said...

baik kakak reny :) thanks 4 ur advice :)

mai said...

huhu..noon.. u kena jimat tau

no'0n said...

mai,, i pon rasa mcm tuhh,, oke akan dikurangkan *BERUSAHA :)