Total Pageviews

Tuesday, February 16, 2010

Jangan terkejut


ok,,
maybe ni 1st time korang tau yang aku ni merupakan seorang yang sangat concern dengan duit,,
sangat yaaaaa,,
makanya dah lama lahh aku buat belanjawan ni,,
(ingat lagi dulu time muda muda RENY suruh buat belanjawan)
aku pun tergoda dek kerana bukunya yang berwarna warni,,
haha,, siap suh simpan dalam phone dulu takot lupa,,
hahaha,, terima kasih reny,, xsia sia kau ajar aku kan,,

btw,, xde benda pon nak cakap,,
just nak share yang aku sendiri TERKEJUT yang aku spend untuk bulan JANUARI sahaja almost RM3k!

perhhh,, gila la kau ni no'0n,,
gila membazir abess,,
ni baru study,,
mcm mana agaknya if aku dah kerja kan,?
confirm hutang keliling pinggang ni,,
ni lah yang paling worst sekali so far,,
before ni,, cecah RM2k tu pon jarang la,,
RM 1k pon agak susah sebenarnya,,
tapi kalau dah cecah RM3k,,

nah tengokk ni if xpercaya!!
seems like i have to control my desire!!!

pheuuwwww! ni lahh catatan ku untuk bulan JANUARI sahaja,,
dan dan yaaa,,
yang sebelah kiri tu juga resit untuk bulan januari sahaja,,



 alamak,, yang ni xclear sangat,, jap jap :P


Nahh!!! OMG im a big spender! (*.*)

8 comments:

yanot said...

huhuhu... selagi ada... teruskan!

no'0n said...

perhh gila weyh!
banyak naaa yang terbang ni!

renyrino said...

hahahahahah.
walaweiiiiii bagus nyaa ko ikut rupenye kan.tak ramai yang tergoda dan terikut cara meencatat belanjawan ni.bagus.bagus.hakhak.(tak ingat lak aku ade ckp kat ko type kat hp dulu takut lupa) hee

tp gila ape 1 month dah 3k.dah leh bayar semester fee aku sem ni.ish ishhhhh.shopping tuk aku oke la jgk.ni shopping tuk die je. :p

Aynal nalnalnal nal. said...

selamat berjimat cermat ya :))

no'0n said...

hahha sorry la reny terikut plakk,,
hahha,,
tunjukk ajarku sifuuuu!!!
adoi kalau shopping untuk aku je dah 3k,, untuk tmbah lagi berapa agaknya yeee :P

no'0n said...

terima kasih aynal,, btw i dengar u pon a big spender jugak kan :P

lia lousy said...

no-on!
kalau kau anak mama aku, confirm dah kena blacklist dr dpt duit blanje setahun!!
hahahahaha.
well, im impressed.
3k??? heeee.

no'0n said...

perhhh!
nak impresssed,,??
hahha,
xbole bla doe,,
naseb baek aku bukan anak mama kau,,
:P