Total Pageviews

Sunday, February 21, 2010

BUDAK BUDAK

haih,, xpaham dengan orang yang suka menggunakan perkatan HOT,,
for an example,, "aku kan HOT" yang ni memang sah sah lah masuk kubur tanam sendiri,,
tolong lah weyh,, sangat annoying ok,,
xpayah la nak mengaku diri kau HOt,,
padahal x hot mana pon kan,,
rasanya before ni ada entri yang aku tulis list perempuan2 yang aku rasa HOT kan,,
haih,,

plllllllllleeeeeeeessssseeeeeeeeee lahh,, jangan BATAK sangat dengan title HOT tuh,,

nasib baik la aku dengan kawan2 aku x HOT tapi kami still COOL,,

right GIRLS?

  

zyka esa

 

anym awaludin

 

ieka zalyka

 

fatin nadhrah

 

ekyn hamdan

  

pox qa

 

noon ica
and the ONLY boy (^_^)


 

ajai hashim 
aku sayang korang ketat ketat oke :))

p/s: siapa yang setuju dan sependapat dengan saya tolong tinggalkan comment. terima kasih :)

FRIENDSHIP FOREVER!!

4 comments:

mai said...

hahah.. betul 2 u...
kalu darasa diri hot sgt pun diam2 je la... wat pe nak bg tau org lain yg ko hot...
i benci btl girl mcm 2

no'0n said...

haha u right mai!!

♥ u lahh!!

renyrino said...

ahhhh...tak setuju.tak setujuu!!

aku tetap hot.ko nak cakap apa cakap lah.sebab hujan sekarang jarang turun so aku jadi hot gila sekarang ni.

hakhak.noon..noon :p

no'0n said...

reny reny,, kalau amcam tuhh la kan,, aku pon HOT la jugak,,
panas kott,, asal nak tido je kene bukak baju cmne tuhh,,??