Total Pageviews

Thursday, January 7, 2010

3 tahun bersama

Rasanya x terlambat nak cerita even dah lama berlalu :P,,

Dulu we are suppose to be an enemy,,
memang enemy pun,,
banyak benda kantoi sebab dye,,
dye lahh yang kantoikan aku smoke dalam dorm,,
dye yang kantoikan aku bawak hp,,
aku xtahu la apa yang dye dengki sangat dengan aku,,
kan???

haih yela pangai awak xsenonoh memang la saya jeling,, :P
yela dia dulu senior suma back up,,
semua takot dengan dye,,
hahaa,, (^_^)
hmmm,,
lepas tu,,
prep sama start tuhh la kita kawan kan :)

sebenarnya saya banyak kecik hati dengan kau and kawan kawan kau,,
yela, aku mana amek port pasal orang,,
so korang pun buat aku macam tunggul je kan,,
tapi takpe,, sebab,, aku kan pemendam :)
kau kantoikan aku pon aku diam kan,, *terima kasih weyh!!

apa lagi,,
naik form 5,,
ntah macam mana aku rapat gila dengan kau,,
rasa close sgt,,
and dari situ aku tahu yang kau start sayang aku,,
sebab aku pon rasa macam tuhh,,
aku rasa hilang kalau kau xda,,
then 10.12.2006 yeah tula tarikh nye,,
kita bersatu hati, mata jantung dan segala organ yang kita ada,,
termasuk luar dan dalam,,
*haih tolong jangan pikir lain okey!! ni xde kaitan dengan apa apa, ayat utama dye bersatu!

 then,, bulan pertama kita ok,,
naik bulan kedua aku dah start bengang dengan kau,,
kau suka suka nak mintak clash suka suka nak cakap tuhh cakap ni,,
bulan kedua weyh :(,,
aku boleh bukak diary kalau kau xpercaya,,
and aku rasa kau pun ada baca jugak,, sebab aku bagi kau,,
cukup tahun 2007 kan,??
macam macam point keluar,,
yeah maybe sebab baru couple,,
so macam tak matang,,
tapi xkan lahh smpai hari hari,??
adoiii,,
aku pon xpaham kadang kadang2 pasal benda kecik je pon!
pasal kawan pon bole gaduh,,
ok, ni point first,,
u blaming i flirt dengan alip,??
tapi u,??
lagi percaya betina betina yang u tak kenal tuhh dari i,??
yang u dah kenal almost 2 years,??
WTF!!,,
ok for god sake,,
i xbuat pape pon,,
i diam and tengok apa u buat,,
and GREAT,, its really great because u kantoi keluar dengan awek skin,,
ntah apa p**i, nama die,,
i diam je~
layan perangai u,,
and kesalahan pertama i kat situ,,

then aku dapat tawaran pergi unisel,,
and i was like really happy and happy,,
and u pun dapat dekat nun hulu sana kat johor,,
i dah cakap better dont go there,,
and yes! u ignore me (^.^)
gila disappointed tapi i think positive,,
ok xpe,, dye pergi sana dye study (^_^)

okay,,
I time orientation sebokk pegang phone,,
tunggu tunggu u,,
and happy sangat bila u text i,,
orang dok sebok nyanyi lagu Gemuruh aku pulak sebok texting kau!
haih~
bila aku reply lambat mula lah kau cakap aku tu la ni la,, dah busy lahh lupa kau bagai,,
ok,,
aku tunggu time kau orientation!!

And again! thanks kat kau weyh~
time kau orientation,, aku memang terabai habis la kan,,
paling sakit hati,, aku kol kau,, boleh pompuan yang angkat,,
cakap kau takde,
tapi aku tau and aku confirm yang kau ada kat belakang tengah gelak dengan kawan2,,
sampai hati kau weyh :'(
aku makan hati gila,,
padahal time tuhh aku demam panas,,
naseb baik ada Mr. O yang jaga aku,,
and tak abes2 cakap maybe dye busy kot u,,
and u x call i balik pon :'(,,
i dengan demam panas,,sampai
Mr. O nak kuar new year pon xbole,,
n sanggup jaga i,,
bayangkan u,??
orang yang i baru kenal,,
ulang suara baru kenal!!
huh,,
i xtahu la u manusia jenis apa,,
then i terpaksa ikot dye keluar sebab takkan i nk tinggal sorang2,, and dye pon xbagi,,
 tapi sorry memang i xangkat call u,,
sebab u dah sakitkan hati i,,

ok,, cite pasal malam tuhh,,
yess aku ke club,??
so what,??
kau nak marah,?
ouh yang before ni kau tak kesah pasal aku xpe,?
then now kau nak bising,?
jangan harap,,
Mr. O drunk and begging aku untuk couple dengan dye,,
tapi aku tolak,,
aku bodoh! yes bodoh,
sebab tolak orang yang care yang jaga aku dari kau yang tak guna and layan aku macam sampah!!
tapi aku still stick dgn kau,,
tapi ada kau bersyukur,??
and tolong jgn buat kesimpulan sendiri,,
dye terpaksa minum sebab tak tahan kene bahan dengan kawan2 dye,, kecian,,
and aku kena baling dengan air!
puas hati kau hah,??
puas kan,
tapi kau balik balik dekat aku and janji tak buat lagi,,
and janji yang kau tak kan sakitkn aku lagi,,
aku mula jauh dengan Mr. O,,

ok,, at first memang okay,,
aku sanggup every week pergi melaka,,
every weekend pergi melaka,,
jumpa kau,,
ada kau  tahu aku tahan perot,?
ada,? nooo,, kau xnampak banyak aku berkorban untuk kau kan,, :)
jumpa kau ada pulak membe pukimak perempuan yang aku tak tahu jeles denagn aku sebab apa,,
kau tau sebab apa,,
bf dorang pandang aku,,
weyh!!
aku xnak pon laki dorang,,
and kau pon percaya cakap dorang,,
wahh bukan main kawan kau tuhh ea,, si sha sanggup tuhh kenalkan kau dengan perempuan lain!
siap hantar message kat ms cakap aku ni xsesuai,,
perangai aku teruk! dia siapa nak judge aku macam tuhh,??
boleh dye burukkan aku,,?
and kau diam je,?
huh,,
kantoi pic kau,,keluar melaka dengan perempuan,,
ok kau cakap kat kau kawan! tapi kenapa caption tu tulis scandal,??
adoi game apa yang kau main ni!


and yes aku kawan dgn kecik,,
time tu kau and aku dah jauh,,
sgt!!
aku tunggu je kau balik kat aku,,
dan lagi sekali kesalahan aku kat situ,,

bagi chance dekat kau lagi,,
and lepaskan lelaki yang sayang aku,,
buat kali ke 3 nya,,
xkesah pun sebab aku sayang kau kan :)


then,,
kita makin ok ok dan ok,,
kau ada seminar dekat Thailand,,
ok,,
aku tetap message kau even kau ckap aku xmsg kau langsung,,
padahal aku xtahu mana yang salah,,
aku rasa kau yang xreply sebenarnya,,
and mulalah buat cerita kesian,,
yang end up,,
kau jugak yang mintak clash,,
haih,,
apa daaaa,,
aku carik lain untuk lupakan kau,,
then kau balik sini,,
aku pun tak tahu lahh,,
kau datang kondo and belasah aku,,
hantukk aku kat dinding,,
cmapak aku great~
sebab aku akan ingat sampai mati :)
tuhan je tahu aku sakit x sakit,,
padahal kau yang salah,,
tapi xboleh terima salah kau sendiri,,
 kesalahan aku lagi bagi kau chance,,

 ouh hidup kau memang xboleh lekang dengan perempuan kan,,
even kau taknak,, tapi kau layan,,
sebab kau bangga ada orang nak kat kau!
kan,??
banyak sebenarnya nak cerita tapi biar lah kita simpan sendiri okey~
tapi yang aku akn ingat sampai mati is,,
KAU TUMBUK MATA AKU,,
hah,, tuhan je yang tahu,,
sakit dye,,
nasib baik pic tuhh ada kat lappy kau kalau tak aku dah upload!!
aku dah cakap awal2 aku dah lambat pergi keje,,
tapi kau buat bodo je,,
boleh tido and x hantar aku,,
hah,,
tapi aku sayang kau lagi,,
kesalahan aku lagi dekat situ,

ok
aku diam je,,
kau text dengan z,,
aku diam jugak,,
sebab kau cakap,,
xde pape la,,
macam u dengan H,,!
ok fine,,
aku stop message dye,,
kenapa kau x stop,??
arghhh~

tension,,
kawan kawan kalau korang nak tahu sebab apa aku clash dengan dye,,
bukan sebab aku yang ada jantan lain,,
tapi dye dah snagkut dekat minah salleh tuhh,,
hah,,
sanggup online tengah2 malam sebab nak ym dengan betina mana ntah,,
sanggup biar aku tido sorang2 sebab pompaun mana ntah,,
sanggup biar aku tersedu sorang2 sebab gampang mana ntah,,
sanggup duduk luar bilik and gayut senyap2,,
sanggup baring sebelah sambil bergayut padahal aku sedar!!
n sanggup buat bodo and sikit pon x rasa bersalah,,
n terima kasih,,
tu kesalahan aku yang terakhir,,
lepas ni xnak buat salah lagi (*_*)

maybe kena tukar tajuk entri jadi kesalahan,,

18 comments:

Anonymous said...

hye,,u tau i spe kn,,im really999 sory syg,,
since kte da broke up bru i sdar,,i byk uat slah kt u,,
i myesal sbp agkt tgn kt u,,
i tau i xptot uat cm uh,,
u tau ap i rse n i tau pe u rse skunx ni,,
i ttp syg u,, n smlm u ckp smpai ble2 pn u syg i,,da ckop tok i snyom,,
=((
btol ckp org tlajak prahu bleh undur tljak kata bnase bdn,,
u tc syg,,
jg dri,,jgn mlas stdy,,time final jgn tdo,,jgn lupe ptong kuku,,jgn mrah2,,jgn saving duet xmkn tok g shoping,,jgn mkn byk2,,nnti u mlas sek tdo je,,jgn jd serabai kalo bdmood,, i jnji kt i,,u msti dpt dekan las sem ni,,u jgn bwak kete lju2,,u slaloo uat i tkot,,u jgn jeling2 kt org yg swet2 u,,uat xtau jew,,kalo xleyh tdo,,kol i t i nyanyi,,jgn carot2 lg,,

i jnji dgn u,,i xjd pngotor lg,,b4 kua iron bju,,xmkn pdas2 lg,,simpan kt tmpat yg kte ambek,,jgn uat mke,,ckp jgn mjwap,,rambot jgn bau bsok lg,, =((

u,,tc,,td i timbang berat,,berat i da 52,,da ringn,,sbp i tau u da lary keluar dr aty i,,aty i da kosong,, evn ap pn,,ilysm nurul atikah mohd sarib fuddin shah!!!!
goodbye ma guardian angel,,

no'0n said...

:'( ,, huh,, u make me cry :'(

BUZZ!! =) said...

sedeh meh tgk korg cm nie...=(
huwa...

yanot said...

hadapi.

BUZZ!! =) said...

Hadapi Dengan Senyuman - Dewa 19

chill beb!!

Anonymous said...

sedih gile tgok korang
sumpah korg paling sweet
lepas ni ssah nk lepak sama lgi
rindu korang
xsuka korang mcm nie ;(

sayang said...

korang couple la blik please....
noon cite kesilapan tp keindahan bile nk post..
aku kenal korang ..rindu korang..xsuka korang mcmnie

bluewater said...

makne nye dah xada lee dgn nee lg??? ;(

blogger girl said...

selalu tidor sama lah ni kan sweet memory rindu noon dgn pok

stalker said...

org yg kenal mereka tau macamane jelouse nyer tgok dorang
dorg perfect tp kena terima hakikat hope noon dgn pok kuat tp janji korang tetap kawan sampai bila2 :("

lady said...

sadis sial bace comment yg 1st
kesalahan dah meh! keseronokkan bile nk post noon? (*^*) waiting

L.Lawlett said...

setengah-setengah benda dalam hidup ni kita tak boleh undur. sebab itu setiap kali nak buat keputusan , setiap saat penting untuk tentukan hidup kita seterusnya.

ANGIN!! said...

noon tlg jawap sapa tinggal sapa ni?

cik EPAL said...

ye..patut tukar :)

no'0n said...

guys nanti update dengan keseronokan k ;)

bunga ;D said...

einaz pun rasa nak cakap.
no coment.
=D..
just live your life with pretty happy.
hope so.

Anonymous said...

KARMA.
padan la muka kau.. hahaha

no'0n said...

karma,??

haha,,
aku xpenah pon buat orang rasanya :)