Total Pageviews

Wednesday, December 30, 2009

Khas buat yang dtinggalkan

Menjadi seorang yang SINGLE bukan mudah tapi its totaly assume,!
tapi,,
tiba tiba terkenang tentang mereka,,


1: Awak,,
awak orang pertama yang berani tegur saya,,
awak jugak lah yang pas surat yang awak minta couple dengan saya,,
(haha, kelakar nye ayat)

awak, saya ingat lagi saya teman awak main bola,
malu saya awak,
kawan kawan awak semua bahan kita,,
muka sya start bushing..

tapi awak kita x lama,
sebab saya ad orang yang lagi better dari awak..
saya xsuka awak yang suka kongkong saya..

Saya single tapi saya bertemu dye,,

2: Saya kenal awak sebab kawan kawan saya kenal awak,,
masa 1st time jumpe awak..
awak memang sangat cute..
tapi saya x suka sebab awak lagi putih dari saya lah awak..
hehe,, saya ingat lagi masa kita keluar date,,
saya merajuk then awak terpaksa kejar saya,,
awak pakai seluar baggy,,habis seluar u tercabut,,
sapa suruh awak message dengan perempuan tuh!

Tapi awak saya mintak maaf,,
saya main belakang awak,,

3:Awak,, saya tau saya bukan perasan sebab saya memang nampak and confirm yang awak memang asyik pandang saya,,
Then we getting know each other,,
we getting together,, tapi sebenarnye saya tipu awak,,
saya bersama dia,,
Hari hari bersama awak memang saya rase best,,
Tapi saya xboleh tipu awak selamanya,,
Saya telefon awak cakap saya dah xnak ada apa lagi dengan awak,,
tapi awak menangis,,
saya takut,,
awak jangan nangis lagi oke,,
saya xsengaja,,
Salah saya sebenarnya bukan salah awak,,
saya cakap salah awak sebab saya nak tutup salah saya..

Dan saya bersama si dia..

4: f, awak memang sangat handsome,,
sangat,,
sampai saya sanggup clash dengan dia yang dah 2 tahun sebab awak,,
tapi parents saya xsuka awak,,
dorang cakap awak banyak ajar saya benda yang bukan bukan,,
and awak bawak bad influence kat saya,,
so saya tinggalkan awak even kawan saya suka saya dengan awak,,

5: honey,, i meet u when you date with my friends,,
and yang paling cute skali,,
u buat buat salah no and nak kenal dengan i,,
u're so sweet sayang,,
u tau x sayang,,
u sangat manjekan i and i really happy with u,!!

at first u janji yang u xkan kongkong and control i,,
tapi sayang u buat jugak,,
u buat i tukar hati kat org lain,,
u make me feel annoying,,
and sorry honey,,
again,,!
tapi i taknak hilang u,,


p/s: i love when u call me my baby!


5:K, i kenal u masa high school,,
i selalu senyap2 tengok u,,
tapi kawan i selalu kenakan i,,
last day form 4 saya dapat matrix u,,
and masa school holidae u msg i,,
i seriously shocked,!!
tapi i suka,,

Naik sekolah, kita dah together,
i remember when,
every weekend,,
especially on sunday night,,
masa kat surau,
mesti u akan pas,,
chocolate cadbury black forest which are my favourite,,

and i akan simpan,,
masa i belajar time midnight and u accompany me,,
i akan makan benda tu,,
tapi,,
i kantoi dekat B yang i dengan u,,
as the result,
u marah gile dekat i,,
i minta maaf,,
kalau i boleh pilih,,
i akan pilih u,,
for sure,,

U,, sekarang i dah x dengan dia lagi,,
u single x,??

tapi,,
lately u add i kt myspace,,
and ada perempuan kat page u,,
kenapa dia suka comment2 i,,
kenapa dia suka buat and nampak cara dia macam nak menyakitkan hati i,,?
I dah x ada rasa pape lagi sekarang,,
kenapa dia ingat i nak dekat u lagi,,??
I dah baik,,
I takkan kacau orang punya lagi,,

4 comments:

dyna said...

player jugak u ni kan.hee.u're cute girl.i will not amaze if u own many guys in one time;P

sober said...

hahaha... sory noon, ak bru bce blog ko ni.. ahahaha! lwk sial! bpe org ko dh kapel dh? bleh wat guiness book of records neyh...!

bonekagedix said...

omg syg . u r so sweet :)

no'0n said...

dyna: haih mana ada lahh! u lagy cute oke :)

sober: diamlah kau!! sebok jea :P

nurulshuhada: hahaha betol ke tuhh nama kau,??
xde nk sweet sgt la kan :P