Total Pageviews

Thursday, December 24, 2009

AZAM TAHUN BARU




Ramai yg cakap berazam bagai nak rak,,

tapi hangat hangat taik ayam,,

hah,, begitulah jugak dgn i,,


shhhh,,,

btw this are the list for next year:-

1. appreciate myself MORE

2. study MORE crazy

3. hardworking MORE

ouh sungguh annoying nye semua ada MORE,,
tukar ayat please,,

4. noon tolonglahh jgn malas okey :)

5. jgn melawan ckp cikgu,, eceh cikgu pulak,, lecturer,,

6. betulkan your negative attitude ~dush

7. jaga parents n family maruah n so on,, blalala~ (hehe baiklah)

8. i want MORE holiday please,, and YES u will have itt!!!

9. dah graduate, kena lahh cari kerja yee,, jgn goyang kaki,,

10. nak jadi makin cantik bole,?? (buat muka comell) hahahahahahaha

11. matang matang n matang please!

12. nak tukar muka jadi matang jugak boleh,?? penat lahh org asyik tnya setiap tahun, form berapa tahun ni,? ish geram!!

13. appreciate all people around you, ~yeah i will!!

14. MOST IMPORTANT control oke perangai kau yg suka shopping tuhh! banyak duit kau??

15. 3 pointer please :)

16. nak smbung degreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))

17. penuhkan lahh sembahyang anda wahai NURUL ATIKAH insaflahh yeee :))

18. apa jadi dengan tabung?? ehem2,,

19. sedikit kurus bole? azam tahun lepas nk mcm nicole richie tapi pikir2 balik ish kurus sgt tuhhh!!



20.shopping diperTINGKATkan tapi belanjawan diperKURANGkan boleh,??

21.rambut biarlah bertambah panjang,, nak beat RENY dari dulu kan reny aku cakap, hahaha :))



22.wish n wish to got to DISNEYLAND!! xkesah lahh kt mana sekalipon!

23. YA ALLAH jadikan saia manusia yang tabah dan kuat!! AMIN~

24. roadtrip lagi guys :))

25.when i can have my own car? can i daddy,??
Mr Sarib says:'ouh sure darling u can have 1,,
Me : yes yes!!
Mr Sarib : But with your own money okey! your own salary :))
Me : dush dush dush :((

26.have my soul together with me,? ♥ gatai!!
Ya Allah bagi lahh yg sepet2 dan berkulit cerah :)) hamboi kau DEMAND!! haha cukupla sekadar yang memahami dan menerima ku seadanya :)

27. nak kumpul all my friends,,

28, tuhan bagilahh aku 1 teman baik bestfriend n jugak kekasih gelap yg x annoying n myakitkan haty,, yg always ada bile aku susah n untuk share problem pls!! i really9 need GIRLFRIEND which always by my side!! :))

29.can i have VAIO??

30. Ya Allah sempurnakanlahh perbuatanku dan perilakuku hendakNYA amin,,

4 comments:

Anonymous said...

kekasih gelap? yang pengkid ke or bf orang? hehe

renyrino said...

perghhhh..
ade hati nak beat aku.
tahun depan rambut aku makin panjang la.n aku berazam untuk simpan rambut depan panjang jugak.

:p

no'0n said...

haih kekaseh gelap tu bff la ngok :))

no'0n said...

reny kau jgn nk pandang rendah kt aku yg sememamngnye rendah oke :P
rmbut depan aku dah panjang dh nie,, haih:)