Total Pageviews

Thursday, July 30, 2009

Ulu Bendul 3rd day

hye hoo,,
soory diatas ketelatan,,
sebenarnya tengah bengang ni coz bru arini dapat connect internet,,
ade problem dgn streamyx kt uma,,
naseb baik dh ok(hope so),,
hehe,, well let me continue my journey,,
ok, so the next day we all pergi UB(ulu bendul),,
amazing,,! tempat dye not bad but port yang kitorang lepak memang sejuk gile air dia,,!
wah,,!excited x excited sgt la sebab kene gegar pagi2,,
hehe,, ade plak tu di pergi crite ade anaconda terlepas,,
memang senyap la sekejap kn,,


ni la muka i kene kejut pagi2,muke stock cover padahal ngantuk nk mampos ni,hehe,



keadaan jalan dkt Bukit Putus, oh ckp pasal BP mlm td ade keluar dkt 360 pasal BP, wah bleh tahan juga,,seram dia kn,,


maybe kat cni la tempat anaconda tu terlepas, wan yang ckp, takooot,, larrrrriiii,,!!!

arriving,,look @ ma platform, mcm tu nk ajak i mendaki,?
oh no babe,,

ambil kesempatan c nerd xde,, haha, jeleskn dye sebab xde dlm pic,, bluek,, :P


c mastermind,,



mendaki mcm jungle tracking,, but wait,,


tengok rupe I mendaki pakai platform,, adui,,
kene kakai ayam nie,,!






mandi manda, air dia sgt best,!sejuk,

ok nie semua picture yang dambil otw back,, apabila kawasan jajahan ditakluki orang lain,aish,

1 2 3 cheese,,!





ni benda pelik yang I jumpa dekat sana,,
kucing ni ada mata sebelah je,, sebelah lagi xtau mane,,
hurm,, poor it,,



ok,,for lunch kitorang pergi MCD Dataran Senawang,, tp I xmkn sebab ntah la xselera nak makn after dengar pasal anaconda tu,, then,,
wan ajak pergi karaoke,,
I definately not like or love to sing,, but its sound interesting,,
so join the club la kan,,
haha,, memang x mgeciwakn,,haha,, lagu2 dye banyak yang baru2 n best2,,
tapi sayang xsempat nak nyanyi lagu selalu mengalah by SEVENTEEN,,!





waiting for my turn to sing,,
haha,,



-end of my trip-

2 comments:

reny rino said...

ko gi masuk hutan pakai cam nk masuk club.
hahaa

no'0n said...

amboi reny,,
kasar tuh,,! hahaha