Total Pageviews

Wednesday, October 28, 2009

Kisah ditinggalkan,,

Menjadi seorang yang SINGLE bukan mudah tapi its totaly assume,!
tapi,,
tiba tiba terkenang tentang mereka,,


1:S,, Awak,,
awak gagah,,
sebab awak football player,,hehehe,,
taklah sebab:
awak orang pertama yang berani tegur saya,,
awak jugak lah yang pas surat yang awak minta couple dengan saya,,
(haha, kelakar nye ayat)
jadi magnet yang tarik saya supaya melekat je dengan awak,,,

awak, saya ingat lagi saya teman awak main bola,
malu saya awak,
kawan kawan awak semua bahan kita,,
muka saya start bushing..

tapi awak kita x lama,
sebab saya ad orang yang lagi better dari awak..
saya xsuka awak yang suka kongkong saya..

Saya single tapi saya bertemu die,,

2:M,, Saya kenal awak sebab kawan kawan saya kenal awak,,
masa 1st time jumpe awak..
awak memang sangat cute..
tapi saya x suka sebab awak lagi putih dari saya lah awak..
hehe,, saya ingat lagi masa kita keluar date,,
saya merajuk then awak terpaksa kejar saya,,
awak pakai seluar baggy,,habis seluar tu londeh and hampir tercabut,,
sapa suruh awak message dengan perempuan tuh!

saya suka kalau keluar dengan awak,,
nanti kite pergi main skate sama sama,,
saya ingat lagi awak datnag rmah saya jemput deck saya,,
petang tu awak call saya cakap deck saya patah,,
balasan dia,,
saya x jenguk awak pun,,
awak tahu sebab apa,,?
sebab awak deck saya patah,,

awak, awak tahu sebab apa saya suka awak,??
sebab awak baik,,
awak xpernah ambil kesempatan kat saya,,
hahahha,,,

Tapi awak saya mintak maaf,,
saya main belakang awak,,

3:D,,Awak,, saya tahu saya bukan perasan sebab
saya memang nampak and confirm yang awak memang asyik pandang saya,,
lalala~
Then we getting know each other,,
we getting together,, tapi sebenarnya saya tipu awak,,
saya bersama dia,,
Hari-hari bersama awak memang saya rase best,,
Tapi saya xboleh tipu awak selamanya,,
Saya telefon awak cakap saya dah xnak ada apa lagi dengan awak,,
tapi awak menangis,,
saya takut,,
awak jangan nangis lagi okey,,
saya xsengaja,,
Salah saya sebenarnya bukan salah awak,,
saya cakap salah awak sebab saya nak tutup salah saya..

Dan saya masih bersama si dia..

4: F, awak memang sangat handsome,,
sangat,,!!
smapai saya sanggup clash denga dia yang dah 2 tahun sebab awak,,
tapi parents saya xsuka awak,,
diorang cakap awak banyak ajar saya benda yang bukan bukan,,
and awak bawa bad influence kat saya,,
so saya tinggalkan awak even kawan saya suka saya dengan awak,,

Tapi baru sekarang saya tahu yang awak memang jahat,,
saya tahu sebab apa ramai perempuan nak dekat awak,,
saya tahu kenapa,,,

5:B Honey,, i meet u when you date with my friends,,
and yang paling cute skali,,
u buat buat salah no and nak kenal dengan i,,
u're so sweet sayang,,
u tau x sayang,,
u sangat manjakan i and i really really really happy with u,!!

at first u janji yang u xkan kongkong and control i,,
tapi sayang u buat juga,,
as the reason, u cakap u taknak ilang i,,
tapi i xsuka sayang,,
tolonglah,,

I suka all yuor messages,,
all of it,,
semua buat i jatuh hati kt u,,
your cares,,
tapi sayang,

u buat i tukar hati kat org lain,,
u make me feel annoying,,
and sorry honey,,
again,,!


tapi i taknak hilang u,,


p/s: i love when u call me my baby!


5:Meet K, i kenal u masa high school,,
i slalu senyap2 tengok u,,
tapi kawan i selalu kenakan i,,
last day form 4 i dapat matrix u,,
and masa school holidae u text i,,
i seriously shock,!!
tapi i suka,,:)

Naik sekolah, kita dah together,
i remember when,
every weekend,,
especially on sunday night,,
masa kat surau,
mesti u akan pas,,
chocolate cadbury black forest,,
which are my favourite,,

and i akan simpan,,
masa i belajar time midnight and u accompany me,,
then only,,
i akan makan benda tu,,
tapi,,
i kantoi dekat B yang i dengan u,,
as the result,
u marah gile dekat i,,
i minta maaf,,
kalau i boleh pilih,,
i akan pilih u,,
for sure,,

U,, sekarang i dah x dengan dia lagi,,
u single x,??

tapi even macam tu pun u still care pasal i,,
i remember when i fly from hostel,,
then u namapak i terus hantar i balik hstel sebab u cakap
"xpuas puas lagi ke buat hal sayang"
and you are absolutely right sayang,,
budak yang fly semua kantoi,,


hehehe,,

Then kita lost contact after SPM,
Lately u add i kt myspace,,
and ada perempuan kat page u,,
kenapa dia suka comment2 i,,
kenapa dia suka comment yang cara dia macam nak menyakitkan hati i,,?
I dah x ada rasa pape lagi sekarang,,
kenapa dia ingat i nak dekat u lagi,,??
I dah baik,,
I takkan kacau orang punya lagi,,


6: KK U,,
sayang,,
i really really miss u,,
and i really really love u,,
but the things wont happen,,

U xpernah take a serious in our relationship,,
then i merajuk baru u terhegeh hegeh nak pujuk,,
the sad part is,,
u promise me that u will have your dinner with me,,
and we had go to the place,,we had order the menu,,
but suddenly u receive a call from your friends,,
and you tell me that you will be right back as soon as possible,,
you are going to celebrate your friend's birthday,,

Im waiting and keep on waiting,,
but u didnt show up,,
and seriously u make me cry,,
And i feel so damn hate u,,
im crying all day night,,
thinking of u,,
and why y do this to me,,

And YOU! yeah u!!
easily came and say sorry,,
sorry sayang,,
no more chance for u,,
I am not for u even I LOVE YOU,,

Then we broke up,,
I remember,
U bagi i cupcakes,,
On my birthday,,
that are the sweet about u,
and all of them are cute,,
tapi sayang i xmakan,,
sebab i sayang nak makan,,
and just biarkan dia mereput kt dalam fringe,
tapi dia still cantik,,
and handsome macam u,!

oh yee sayang,,
I lupa nak mention,,
masa tu kita dah break,,
tapi time tu ada guy W yang gila
mati sayang kat i,,
tapi i taknak kat dia,,
and at that time u datang rumah i,,

then suddenly dia datang and nak jumpa i kat luar,,
dia cekik i ckap i mainkan dia,,
padahal i xpernah cakap papepun dekat dia,,
sakit sayang,,
tapi u jadi HERO i time tu,,
u keluar and terus tumbuk dia,,
xpadan dengan kecik u,,

I nampak u dah kelaut dengan dia,,
and u suruh i masuk dalam,,
I takut,,
then xlama lepas tu u dtang and accompany me,,
asking me whether im fine or not,,
and u really be my HERO!
syang i nampak hidung u drah,,
i rasa nak menangis,,
tapi u kuat sayang,,

Then kita lost contact sebab awak dah stop sutdy,,
tapi sayang,,
sumpah i rindu u time tu,,

7: DAn dia,
yeahh dia,,
dia lah yang jaga aku selama ni,,
dia yang banyak tolong aku,,
dia yang manjakan aku,,
dia yang xpernah sakitkan hati kau,,
dia yang ajar aku hidup kat dunia,,

dia juga lah yang banyak habiskan duit dia demi aku,,
semua kemahuan ku akan dituruti,,
even dia xda duit pun dia akan berusaha sampai dia dapat,,
DEMI AKU!

And sumpah u sweet sayang,,
And
And
And
And









I ♥ u!!



Ni hanyalah sebahagian,,
kepada yang x d mention bukan i x sayang u all,,
tapi mereka di atas yang telah mengubah saya,,
dan memberi effect kepada kehidupan i,,
atau lebih tepat i sayang lebih dari u all,,


Kepada yang di mention,,
anda tahu anda sapa,,
and anda tahu saya sapa,,

2 comments: