Total Pageviews

Saturday, February 28, 2009

,,Satisfied,,

Ni pun aku yang edit, bukan orang lain,, hahaha,,
At last,,

hahaha,,
ak dapat juga mengedit picture menggunakan Picnik,, http://www.picnik.com/
What is PICNIK,,??
- 1 of the website that offers viewers to edit picture.
-free
-easy to apply
-suitable untuk teenagers yang berjinak2 dengan editing
-cara terbaik menghilangkan stress menggunakan Adobe Photoshop


tapi kekurangan dia 1 jela kan,,
susah sangat nak connect,,
hahaha,,

So setelah bertungkus lumus akhirnya nasib menyebelahi aku,, haha,,
dapat juga akhirnya,, berapa hari aku tunggu,, al maklumlah kan,, aku ni budak miskin xmampu nak install photoshop [ ayat touching mintak simpati sebenarnya] akibat kesabaran aku ni jugaklah aku berjaya. Semuanya kerana sifat kesabaran aku,, hahaha[ xtaw dah 5 hp ak pecah aku jahanamkan akibat sikap panas baran aku, ada hati nak ckp penuh kesabaran,, ppiirrraaaahhh!!,, noon2 kakau en sarib tahu ni mampos ko,,]
hahaha,,whatever la ,, Ayah,,!! luf u so much,, muah,,!!



Ni pic 1st yang aku berjaya edit,,
hahaha,, kacang botol je buat sebenarnya,, tapi aku nak bangga jugak,, hahaahaa,,





Ni yang ke2 yang mana hanya mengambil masa selama 5min untuk menyiapkannya,,
padahal,,
xsampai 5minit pun tau,,




ni yang terakhir la sebelum aku masuk tido ni,,
Anyway aku nak promote la skit kan picnik,,
hahaha,,
cincai je kat citu,, everything will be ok,,
till then,,
daaaa,,

4 comments:

reny rino said...

pakai photoshop la.apa barang gune picnik2.
hehehehehhahahahah.

no'0n said...

ala reny,,
leceh la,,
hahahaha,,

no'0n said...

ala reny,,
leceh la,,
hahahaha,,

anis syafinaz said...

edit kan la pict aku..nk jadi melecur!hahahaha..